ЗА НАС

Доверието е ключът към успешното сътрудничество

Ние държим на доверието не само на нашите клиенти, но и на нашите партньори и доставчици. Ние се стремим да имаме коректно отношение към нашите бизнес партньори, да спазваме всички поети ангажименти в точно определените срокове. Нашата политика, мисия и ценности ни помагат да вървим все по-напред, да създаваме все по-качествен продукт и да бъдем търсен и желан партньор. Инекс Трейд работи в сферата на качественото строителство.  

Какво Предлагаме

Инекс Трейд е директен вносител, дистрибутор и официален представител на утвърдени български и европейски производители в строителния бранш и обзавеждането на баня. Потребителите могат да избират от богат асортимент над 50 000 продукти на изключително достъпни цени. Освен това клиентите могат да разчитат на големи складови наличности, бързо и професионално обслужване и компетентна помощ.

15+ години опит

Инекс Трейд се налага повече от 15 години на българския пазар като вносител и дистрибутор на голям диапазон от продукти за обзавеждане на баня и строителни материали и електроинструменти.

50 000+ артикула в наличност

В магазина ще откриете огромен асортимент от продукти, както на машини и инструменти, обзавеждане за баня, осветителни тела, така и на строителни материали.

1 000 000+ клиента

Доволният клиент винаги е бил наш приоритет и цел. Заповядайте при нас и се уверете сами.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ?